
З чим поєднується
-
М'ясо
-
Сир
-
Паста
-
Десерти
-
Шоколад
Характеристики
- 18%
-
Червоне
- Сухе
- Андалусия
- BARBADILLO
-
Іспанія
Barbadillo Oloroso Sherry піддається окислювальній витримці в Солері в середньому протягом від 3-х до 5-ти років перед розливом у пляшки. Олоросо витримується без "flor", окислювальним способом і починається з вибору важчого, більш структурованого сусла, ніж Фіно або Мансанілья. Для створення Barbadillo Oloroso Sherry базове вино кріплять, це унеможливлює виживання дріжджів у бочках. Витримка і випаровування роблять вино більш концентрованим.
Сімейна компанія Bodegas Barbadillo була створена 1821 року Доном Беніньо Барбадільйо. Він заснував бодегу, що має свій власний неповторний стиль, на якій випускали високоякісні вина, що виготовляються під суворим наглядом відомих виноробів того часу. Господарство Барбадільйо розташоване на півдні Іспанії, у Верхньому Хересі, в національному парку Coto de Donana, де Гвадалквівір/Guadalquivir зустрічається з морем. У цьому місці, де зійшлися воєдино м'який клімат і щедрий терруар, народжуються унікальні вина Барбадільйо. Виноградники розташовуються на винятковій, живій землі, названій прославленим письменником Мануелем Барбадільйо Родрігесом "Сонячним місцем". Сьогодні бодезі належать 500 гектарів виноградників, сучасна велика виноробня і величезні льохи, що вміщують 35 мільйонів літрів. Компанію Барбадільйо прославила серія Хересів "Reliquias Barbadillo", але ще більше - "Manzanilla". У льохах виноробні збереглися деякі екземпляри вин, випущені наприкінці ХIХ століття. Унаслідок такої тривалої витримки вони перетворилися на справжню реліквію. Історія вин Barbadillo зосереджена в кожній пляшці: вина зберігають свої секрети, є свідками часу і змін поколінь. Вина Барбадільйо виготовляються вручну за старовинними технологіями і випускаються обмеженим тиражем.
Характеристика: Колір червоного дерева. У приємному ароматі вина розкриваються відтінки благородних порід дерева, в яких витримували Херес, трохи солодких нот ванілі, карамелі, вишні, сухі листяні та лісові аромати, горіхи (мигдаль, волоський горіх), сухофрукти. Повнотіле вино з чудовим сухим, маслянистим, чистим смаком. Невелика солона нота в післясмаку. Температура подачі: 14-17 °С.
Гастрономічне поєднання: Ідеально поєднується з дичиною, каре ягняти.
Доставка
-
Доставка на відділення
100 ₴ -
Доставка на Поштомат
100 ₴ -
Самовивіз з магазину
0 ₴ -
Кур'єр в м.Дніпро
100 ₴
Схожі товари
Завжди будьте в курсі всіх актуальних акцій і знижок!
Поділись своїми враженнями про товар!