Температура подачі вин

У кожного вина є своя ідеальна температура подачі (сервіровки), при якій найкраще розкриваються ароматика і смакові характеристики. Температуру подачі вин варто підбирати виходячи з його типу і особливостей. Багато виробників на контретикетці вказують рекомендовану температуру, і в такому випадку можна спокійно слідувати рекомендації.

 Температура подачі вина

  • - Шампанські, ігристі вина подають при температурі 4-8°С
  • - Молоді білі і рожеві вина подають при температурі 7-13°С
  • - Витримані білі і рожеві вина подають при температурі 11-13°С
  • - Молоді червоні вина подають при температурі 11-15°С
  • - Насичені, сортові червоні вина варто подавати при температурі 14-16°С
  • - Витримані червоні вина варто подавати при температурі 16-19°С

Товары, которые могут вам понравиться

Схожі статті

Вино Martin Obenaus: Изысканность Австрийского Виноделия

Що потрібно знати про ігристі вина Zonin?

Джин Finsbury: Історія, Характеристики та Переваги